Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui a lansat, marţi, o platformă on-line gratuită oferită elevilor şi personalului didactic din judeţ.

0
(0)

„Profesorii care vor avea cont vor putea construi suporturi de curs la disciplinele şi anii de studii la care s-au lansat deja spaţiile de curs, vor putea de asemenea configura şi verifica temele sau interacţiona cu elevii prin intermediul spaţiului de discuţii sau prin feedback-ul la temele date. Inspectorii şcolari sunt cei care gestionează domeniile, iar fiecare inspector îşi alcătuieşte echipa de redactare a suporturilor de curs şi a testelor care vor fi rapid plasate în spaţiile de curs.

Folosirea acestui ‘ Campus Virtual’ se poate îmbina armonios cu o soluţie de teleconferinţă. Toate acestea, pentru a veni în sprijinul elevilor şi profesorilor, dar şi pentru a crea un instrument de învăţare electronică colaborativ, pus la dispoziţie în mod gratuit şi cu acces neîngrădit de pe orice dispozitiv”, precizează un comunicat de presă transmis de ISJ Vaslui.

Citeste mai departe pe: www.agerpres.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!