class="single single-post postid-53610 single-format-standard">

Intervenție de salvare intr-un bloc de pe Feroviari, un bărbat de 61 de ani era captiv in subsolul blocului

barbat-cazut-subsol-620x330

Intervenție de salvare mai puțin obișnuită a pompierilor într-un bloc de pe strada Feroviari, din zona gării a municipiului Vaslui. Echipajul ISU a trebuit să scoată din subsolul tehnic al imobilului un bărbat de 61 de ani, cu probleme medicale, mai precis semipareză. Rămas captiv acolo, bărbatul a început să strige după ajutor, fiind auzit de un locatar, care a sunat la numărul de urgență 112.

”Bărbatul a fost scos și predat echipajului medical al Serviciului de Ambulanță, prezent la fața locului. Adâncimea subsolului în care se afla era de aproximativ 1,5 metri, însă nu se putea ridica singur din cauza afecțiunii medicale de care suferă”, ne-a declarat Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Deocamdată, nu se cunosc exact condițiile în care vasluianul a ajuns în acel subsol. Pompierii susțin că, potrivit primelor informații, bărbatul de 61 de ani ar fi coborât voluntar.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>