class="single single-post postid-6750 single-format-standard">

Ioan Rus şi Victor Paul Dobre AU DEMISIONAT. Rus: Au fost făcute presiuni începând de la Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu

ioan-rus-victor-paul-dobre-combo

Ioan Rus a anunţat, luni, că şi-a înaintat demisia de onoare din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, pentru că este un politician onest, corect, iar în ultimele zile asupra lui au fost făcute presiuni începând de la Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil. Ioan Rus a anunţat, luni, că şi ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, şi-a înaintat demisia din funcţie.

“Asupra mea şi a Ministerului Administraţiei şi Internelor s-au exercitat nenumărate presiuni, nenumărate aprecieri, nenumătate discuţii de către politicieni români, începând cu Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu. Din punctul nostru de vedere, este inaccceptabil. Astăzi mi-am dat demisia de onoare”, a spus Ioan Rus.

El a adăugat că, în opinia lui, referendumul a fost organizat suficient de bine, chiar bine” şi că el este un politician “onest, corect”.

Ioan Rus a anunţat după conferinţa de presă în care şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, că şi ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, şi-a înaintat demisia din funcţie.

Ioan Rus: Nu pot accepta ca MAI să fie părtaş la ceva ce nu înseamnă respectarea legiiIoan Rus a declarat, luni, după ce şi-a anunţat demisia de onoare din funcţia de ministru de Interne, că nu poate accepta ca MAI să fie părtaş “la ceva ce nu înseamnă lege, ce nu înseamnă respectarea legii în România”, precizând că limitele demnităţii sale şi le stabileşte singur.Dobre pentru MEDIAFAX: Mi-am înaintat demisia, din motive personaleMinistrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, a confirmat, luni, pentru MEDIAFAX, că şi-a înaintat demisia din funcţie, el precizând că a făcut acest lucru “din motive personale” şi că va comenta mai mult “altădată”.

Related posts:

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>