class="single single-post postid-57008 single-format-standard">

ISU Vaslui a fost dotat cu două ambulanțe noi de intervenție

smurdisucluj

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui a fost dotat cu două ambulanțe noi de intervenție pentru deplasările în teren la cazurile medicale la care sunt direcționate de dispeceratul unic 112. Mai mult decât atât, județul nostru va mai primi și alte autosanitare până la sfârșitul acestui an. 

Este vorba de două ambulanțe, una de tip C, de terapie intensivă mobilă, și una de tip B pentru intervențiile la cazurile medicale de cod galben. Însă, autosanitarele nu au fost băgate, deocamdată, pe trasee, în condițiile în care mai trebuie îndeplinite o serie de proceduri.

„La ora actuală, se întocmesc documentele pentru înmatricularea autospecialelor. În momentul în care se vor îndeplini toate procedurile, ambulanțele vor fi date în exploatare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

 

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>