class="single single-post postid-37124 single-format-standard">

Jucăriile au ajuns la Buscata

hc-vaslui_jucarii1

Pluşurile strânse în cadrul campaniei “De 1 iunie dăruieşte o jucărie” au ajuns la copiii din satul Buscata, comuna Ivăneşti.

HC Vaslui a încheiat cu dreptul un al doilea sezon de Liga Naţională. Cu toate că jucătorii au intrat în vacanţă, reprezentanţii clubului au ţinut să finalizeze acţiunea umanitară, desfăşurată în acest an sub genericul “De 1 Iunie, dăruieşte o jucărie”.
Fanii HC Vaslui au aruncat cu pluşuri în teren înainte de meciul cu Minaur, din penultima etapă a play-out-ului, iar acestea au fost strânse pentru ca ieri să ajungă în mâinile preşcolarilor şi elevilor de ciclu primar din localitatea Buscata, comuna Ivăneşti. Momentul a fost foarte emoţionant, mai ales că pentru toţi copiii întâlnirea a fost o surpriză. Reprezentanţii HC Vaslui au fost impresionaţi de gestul copiilor, care strângeau cu sufletul jucăriile primite, mulţi dintre ei provenind din familii modeste.
“Mulţumim pentru gestul suporterilor şi jucătorilor de la HC Vaslui. Am ţinut ca aceste jucării să ajungă la Buscata fiindcă aici populaţia şcolară este în creştere şi aţi văzut cât de mult s-au bucurat cei mici de cadourile primite. Am pregătit deja un teren în spatele şcolii, pe care îl vom amenaja ca bază sportivă, astfel încât copiii şi tinerii din sat să aibă unde juca fotbal sau handbal. E nevoie de terenuri de sport fiindcă sportul înseamnă sănătate”, a spus Vasile Novac, primarul comunei Ivăneşti.
La final, emisarii HC Vaslui le-au urat copiilor de la Buscata mult succes la şcoală şi grădiniţă, promiţându-le că vor reveni cu plăcere în mijlocul lor.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com/

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>