class="single single-post postid-3364 single-format-standard">

Kanye West își cântă dragostea pentru Kim Kardashian

Kanye West își cântă dragostea pentru Kim Kardashian

Kanye West și-a declarat dragostea pentru vedeta de reality TV Kim Kardashian într-un cântec nou ce a apărut pe internet joi, iar cei doi au fost văzuți împreună prin New York.

În melodia “Theraflu”, intitulată astfel după un cunoscut medicament împotriva tusei, West cântă despre cum s-a îndrăgostit de vedeta din “Keeping Up With The Kardashians” în același timp în care ea s-a îndrăgostit de Kris Humphries, de care a divorțat în noiembrie, după doar 72 de zile de căsnicie.

West face de asemenea referire la faptul că nu l-a pus pe rapperul Jay-Z, care este acționar minoritar la echipa de baschet New Jersey Nets la care joaca Humphries, să-l scoată din echipă pe baschetbalist. West și Kardashian au fost fotografiați joi luând prânzul la un restaurant din New York, dar au refuzat să dea declarații reporterilor ce se adunaseră afară.

Tot pe single-ul “Theraflu”, West își arată din nou încrederea în sine și ego-ul, lăudându-se cu cina avută cu editorul revistei Vogue, Anna Wintour, sau cu cursa avută cu modelul polonez Anja Rubik. De asemenea, West atacă PETA și face aluzie la fosta sa iubită Amber Rose, cu care a fost împreună doi ani până în 2010.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>