class="single single-post postid-56445 single-format-standard">

Kaufland a deschis primul hipermarket din mediul rural, si marcheaza extinderea catre comune.

Deschidere Kaufland Crevedia (2)

Primul magazin din mediu rural este situat in comuna Crevedia, retailerul ajungand astfel la o retea de 125 de magazine la nivel national. Prin aceasta deschidere, Kaufland marcheaza extinderea si in mediul rural. Unitatea are o suprafata totala de 3.300 de metri patrati, din care cea de vanzare de 2.900 de metri patrati si se afla pe Sos. Bucuresti – Targoviste, nr. 232, A1.

Spatiul dispune de parcare cu o capacitate de pana la 250 de locuri pentru masini, la care se adauga 10 rastele pentru biciclete.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori privati din Romania, creeaza 70 de noi locuri de munca si sprijina astfel dezvoltarea comunitatii locale.
Ca noutate, hipermarket-ul din Crevedia ofera clientilor un raion special cu peste proaspat, iar in galeria comerciala magazinul include o farmacie si pentru iubitorii de deserturi, o cofetarie cu gelaterie. Printre celelalte raioane disponibile se numara cele de legume-fructe, raion de produse To Go, vitrina cu produse proaspete si servire asistata, brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, drogherie si produse nealimentare.
Magazinul beneficiaza de cel mai nou concept de design Kaufland, avand fatada vitrata, cu pereti de sticla, ce asigura o experienta de cumparaturi speciala. Spatiul este amenajat dupa un traseu de cumparaturi simplificat si rapid.

 

Citeste mai departe pe: www.retail.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>