class="single single-post postid-52755 single-format-standard">

La Parpanița, lângă Negrești, opt copii așteaptă sezonul rece cu îngrijorare

caz-social-paparnita1

Casa începută de cei din comunitate pentru familia Nechita, în urmă cu doi ani, trebuie acoperită cu tablă înainte să înceapă ploile. Banii adunați din donații s-au terminat, iar lucrările s-au oprit. E nevoie de ajutorul oamenilor pentru ca șase frați, tatăl și bunica lor să se mute din locuința veche de 100 de ani, în care trăiesc acum.

Costică Nechita a rămas singur cu opt copii, în urmă cu aproape șase ani, după ce soția a plecat și și-a refăcut viața în alt județ, luând cu ea și una dintre fete. Ajutat de mama lui, o femeie bătrână și bolnavă, cum-necum omul a reușit să se descurce cu cei mici, a ținut familia unită și a demonstrat că este un părinte responsabil. Numai că, problemele financiare au început să îl copleșească pe măsură ce copiii creșteau și cerințele erau din ce în ce mai mari. Banii din alocații și din ajutorul social, în jur de 1.000 lei, lunar, se duc exclusiv pe alimente, haine și rechizite.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>