class="single single-post postid-3169 single-format-standard">

Madonna are cel mai bun debut din 2012 cu albumul “MDNA”

Madonna are cel mai bun debut din 2012 cu albumul "MDNA"

Madonna a înregistrat al optulea number-one în Billboard Top 200 pentru albume cu ultima sa lansare, “MDNA”.

Conform Nielsen SoundScan, diva în vârstă de 53 de ani a vândut 359.000 de exemplare, devenind cel mai bun debut de album din 2012. Acesta este al cincilea album de studio consecutiv ce urcă pe prima poziție a topurilor. Keith Caulfied de la Billboard spune că singura femeie cu mai multe albume ce au ajuns pe primul loc este Barbra Streisand, cu nouă.

“MDNA” a fost lansat pe data de 26 martie, iar recenziile au variat de la călduț până la entuziasmant, în special din partea împătimiților de muzică dance. Câteva dintre melodii par să aibă ca subiect mult-mediatizatul său divorț de regizorul britanic Guy Ritchie ce a survenit în 2008, după șapte ani de căsnicie.

Deși Madonna și-a prezentat primul single, “Give Me All Your Luvin’”, în pauza meciului de Super Bowl din februarie, nu a dat mai multe detalii despre album în săptămânile ce au urmat până la lansarea acestuia. A făcut doar o scurtă vizită-surpriză la Festivalul Ultra din Miami pe 24 martie, iar singurul interviu pentru promovarea albumului a fost în cadrul unui chat live pe Facebook cu Jimmy Fallon.

Vânzările albumului au primit un impuls suplimentar din partea fanilor ce au cumpărat bilete pentru viitorul său turneu mondial, ce începe pe data de 29 mai cu două spectacole în Tel Aviv, Israel. Acești fani au primit opțiunea de a cumpăra albumul la pachet cu biletele la concerte.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>