class="single single-post postid-10833 single-format-standard">

Magda Catone: “Nu ma intereseaza succesiunea!

61239062

Imediat dupa moartea lui Serban Ionescu, avocatul Magdei Catone, Pavel Bogdan, spunea ca testamentul lasat de regretatul actor ar putea fi deschis dupa parasatasul de 40 de zile. Slujba religioasa a avut loc sambata trecuta, insa se pare ca Magda Catone nu se grabeste sa deschida succesiunea.

Carol a stat langa bunica lui mai tot timpul

“Deocamdata, clienta mea nu este interesata de succesiune. Sunt trei persoane care stiu ce e in testament: notarul, mama lui Serban Ionescu si avocatul. Inainte de deces, Magda Catone si Serban Ionescu ajunsesera la o intelegere, urma ca dansa sa-i dea sotului sau o hartie prin care renuntau la divort, dar nu a mai apucat”, a explicat Pavel Bogdan pentru CANCAN.ro.

Potrivit avocatului, Magda Catone este interesata acum doar de un singur aspect: ca fiul sau si al lui Serban Ionescu, Carol, sa primeasca cea mai mare cota din averea lasata de celebrul actor.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>