class="single single-post postid-36357 single-format-standard">

Microsoft, Google şi Facebook au de unde alege! Vasluiul, în elita naţională la informatică

p01_oo_Layout 2

Liceenii vasluieni s-au întors cu opt medalii, dintre care două de aur, de la Olimpiada Naţională de Informatică. Performerul ediţiei din acest an este Andrei Chiriac, de la Liceul “Ştefan Procopiu”, pregătit de profesorii Dan Pracsiu, Andrei Grigorean şi Carmen Bărdiţă. El s-a clasat pe locul doi la clasa a XI-a, obţinând medalia de aur. Aur a obţinut şi Cătălin Iulian Ciocan, elev în clasa a X-a la Liceul “Emil Racoviţă”, îndrumat de Dan Pracsiu.

Informatica vasluiană are parte de un nou an de excepţie. La Olimpiada Naţională pentru licee, desfăşurată la Craiova, cei nouă elevi din judeţul nostru au obţinut opt medalii, dintre care două de aur, patru de argint şi două de bronz.
Performerul ediţiei din acest an este Andrei Chiriac, de la Liceul “Ştefan Procopiu”, pregătit de profesorii Dan Pracsiu, Andrei Grigorean şi Carmen Bărdiţă. El s-a clasat pe locul doi la clasa a XI-a, obţinând medalia de aur.
Pe locul cinci la clasa a XI-a s-a clasat un alt vasluian, Andrei Popa, de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui, pregătit de profesorii Nicu Vlad, Andrei Grigorean. El a fost recompensat cu medalia de argint.
Cea de-a doua medalie de aur a fost obţinută de Cătălin Iulian Ciocan, elev în clasa a X-a la Liceul “Emil Racoviţă” (LER) Vaslui, îndrumat de profesorul Dan Pracsiu. El s-a clasat pe locul nouă la nivel naţional.
Medalii de argint au mai luat Sebastian Istrate, pregătit de profesorul Nicu Vlad, Radu Ştefan Durleşteanu şi Ştefan Tudor Zaharia, îndrumaţi de profesoara Florica Ciurescu, toţi trei de la LMK.
Andrei Alexandru Craiu (LER), pregătit de profesorul Dan Pracsiu, a obţinut medalia de bronz. Aceeaşi distincţie a primit-o şi Antonio Ganea, de la Colegiul Naţional “Gheorghe Roşca Codreanu” Bârlad, îndrumat de profesorul Vlad Giurcanu.
Aceste rezultate au clasat Vasluiul pe locul doi la nivel naţional, după capitală

foto>obiectivvaslui.ro

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com/ConectatiVaslui/

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>