class="single single-post postid-14073 single-format-standard">

Mihai Trăistariu, după transplantul de păr: «Arăt ca la puşcărie. Dar ce mai contează?»

5

Cântăreţul şi-a făcut implant de păr. Este atât de obsedat de noul său look, încât nu ratează nicun moment să se pozeze în oglindă.

Mihai Trăistariu este extrem de fericit că va avea păr, după operaţia suferită în Turcia. Zi de zi, artistul se fotografiază cu noul său look şi postează poze şi mesaje pe pagina sa de Facebook.

“Arăt ca la puşcărie. Dar ce mai contează? Sănătoşi să fim!”, a scris artistul.

“Am devenit obsedat de mine … Cred că se zice … Photomaniac … Mă pozez din oră în oră … şi-mi imaginez cum «o să-mi curgă pletele-n vânt » peste câteva luni … hm …”, a mai postat el.

Duminică, la România TV, Mihai Trăistariu a vorbit despre implant. “Părul creşte, mai sunt câteva cojite care trebuie să cadă. Stau mai mult în casă, pentru că vreau să mă protejez. Acum am primit pe hârtie tot ce am de urmat, nişte reguli şi o alimentaţie. Mă pozez în fiecare zi, le pun pe Facebook, îmi place să mă pozez, îmi place şi noul look, îmi place şi părul scurt. Eu am părul creţ, un păr creţ e bun de filmat. Eu iau tratament, nu simt nicio durerere. Părul începe să crească, am 2 milimetri, încep să mă iubesc mai tare. Primul videoclip se filmează într-o lună. Peste 3 săptămâni mie îmi cade acest păr plantat, însă îmi rămân rădăcinile. Peste o lună jumate o să înceapă să răsară primele fire din implant”, a afirmat solistul, potrivit rtv.net.

El a spus că nu a plătit niciun ban pentru intervenţia din Turcia, aceasta fiind rezultatul unei înţelegeri cu Cătălin Măruţă. “Dacă o să mai vreau vreun retuş, atunci plătesc din buzunarul meu”, a declarat Trăistariu.

foto:click.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

 

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>