Ministerul Sãnãtãtii a emis un ordin prin care spitalul din Bârlad devine, alãturi de alte spitale de esalon 2 , spital suport Covid-19.

0
(0)

Ceea ce, de câteva zile, era doar la stadiul de analiză a situației, a devenit, ieri, o certitudine, în sensul că Ministerul Sănătății și Comitetul Județean pentru Situații de Urgență au decis ca Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad să devină spital suport pentru tratarea cazurilor de infectare cu virusul COVID-19 din întreg județul. Cu alte cuvinte, când spitalele ieșene se vor umple de bolnavi de coronavirus și nu vor mai exista locuri pentru alții, spitalul bârlădean va prelua cazurile apărute pe raza județului Vaslui.

Decizia a fost luată în ciuda faptului că primarul Bârladului, Dumitru Boroș, solicitat, încă din 23 martie, atât Ministerului Sănătății cât și Direcției de Sănătate Publică Vaslui, în numele spitalului bârlădean, al Primăriei și Consiliului Local Bârlad, ca unitatea medicală locală să nu fie introdusă în prima linie de luptă împotriva noului coronavirus

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!