class="single single-post postid-41952 single-format-standard">

Mirela Lavric a dat vestea începutului de an anunţând că va deveni mămică

mirela-si-cotinghiu

Handbalistul Gabriel Cotinghiu şi atleta Mirela Lavric au dat vestea începutului de an, cei doi anunţând că vor deveni părinţi.

Anul 2017 începe cum nu se poate mai bine pentru cluplul Mirela Lavric – Gabriel Cotinghiu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani, iar în noaptea dintre ani au dat o veste neaşteptată fanilor şi prietenilor. „La mulţi ani! Te aşteptăm cu drag îngeraşul nostru”, a fost mesajul postat de Gabriel Cotinghiu pe reţelele de socializare, dovadă că Mirela Lavric este însărcinată.
Reacţia prietenilor nu a întârziat: „La mulţi ani! Sarcină uşoară Mirela!”.
Multipla campioană mondială la juniori şi medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de seniori cu echipa de ştefetă, atleta vasluiancă se vede nevoită să renunţe pentru o perioadă la sportul de performanţă.
Gabriel Cotinghiu face parte din lotul HC Vaslui şi este un handbalist cu experienţă în prima ligă.

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>