class="single single-post postid-26918 single-format-standard">

Mulţi vor permisul, puţini îl obţin

sofer_cu_permis_fals

La nivelul judeţului Vaslui, promovabilitatea în rândul celor care susţin examenul pentru permisul de conducere este de 60%, situându-ne undeva la mijloc în clasamentul naţional. Dumitru Tăbăcaru, şeful Serviciului Permise Vaslui, ne-a spus că majoritatea candidaţilor sunt foarte tineri, iar lunile cele mai aglomerate sunt cele de vară, când vasluienii veniţi în concediu din străinătate îşi doresc să se întoarcă în ţările UE şi cu permis. Nu toţi reuşesc.
„Avem mulţi tineri, bărbaţi, mai puţine femei. Sunt puţini cei trecuţi de 50 de ani care îşi doresc să devină şoferi. Lunile de vârf sunt cele în care vin acasă cei plecaţi la muncă în străinătate.
Sunt care dau de mai multe ori acest examen. Oricum, la noi procentul este destul de bun. În judeţul vecin, Iaşi, doar 20% reuşesc să obţină permis de conducere”, a declarat Tăbăcaru.
Vasluienii care nu reuşesc să obţină permisul de conducere spun că examenul este greu pentru că examinatorii sunt foarte exigenţi.
„Am căzut la trafic. Nu am dat prioritate unui pieton. Era pe scuar şi era nehotărât dacă să treacă sau nu. Efectiv, se putea trece cu vederea acest lucru. Nu am făcut contestaţie, deşi am fost tentat. O să mai dau o dată”, ne-a spus un tânăr.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>