class="single single-post postid-53053 single-format-standard">

Muncitorii din Vaslui lucreaza la inaltime fara nici-un fel de protectie!

muncitori din vaslui lucrand la inaltime

Muncitorii de pe santierele din Vaslui lucreaza fara nici-un fel de protectie, nici casca in cap, nici ham cu care sa fie ancorat undeva.. Ca doar nu lucrezi la pe pamant si nu ai nici-un fel de risc. In 2018 sa angajezi muncitori si sa nu le oferi protectie, e inacceptabil!

De o luna de zile firma care s-a angajat sa schimbe acoperisul liceului “Emil Racovita” a angajat in jur de 10 oameni calificati sau nu care sa schimbe acoperisul liceului. Nimic de comentat pana aici, dar cand vezi ca acei muncitori muncesc la inaltime, undeva pe la echivalentul etajului 4 fara casca in cap fara o funie de care sa fie ancorati in caz de se dezechilibreaza si cad!!  Nu ai spune ca esti in anul 2018 ci undeva prin anii 1900 atunci probabil se muncea in conditiile de astazi.

E clar ca in Vaslui firmele de constructii nu sunt verificate de “Inspectia Muncii” si ca fac ce vor si angajeaza ce muncitori vor!  O realitate trista ce nu intereseaza pe nimeni.

Se poate vedea din fotografie cum cei doi muncitori stau catarati pe acoperis si bat in cuie scanduri. Oricand se pot dezechilibra, oricand pot cadea de la nivelul etajului 4!

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>