class="single single-post postid-12138 single-format-standard">

N-ai să crezi care au fost primele cuvinte ale Biancăi către Victor: “Am complotat cu Universul ca să ne întâlnim…”

bianca_dragusanu_dan_capatos_inlocuitoare_824a920313

Roşcata şi prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV au venit invitaţi în platoul emisiunii CANCAN TV, difuzată de luni până joi, de la 22.00, doar pe Acasă.

Bianca a recunoscut că prima oară când l-a văzut pe Victor a ştiut că el este pentru ea şi că la repetiţiile pentru dansul de Revelion, ea se comporta ca o adolescentă îndrăgostită.

Întrebat ce a simţit atunci când a văzut-o prima oară pe Bianca, Slav a spus: “Bianca a fost oarecum directă şi eu nu sunt genul de bărbat care agaţă, dar nici să fiu agăţat nu-mi place. Trebuie să-mi dea un semn că e ok şi mă ocup”.

Cât despre primele cuvinte pe care vedeta i le-a zis lui Victor, ea a spus: “Am complotat cu Universul ca să ne întâlnim. Ai fost cea mai mare dorinţă a mea şi sunt cea mai fericită că te am în faţa ochilor”.

Mai mult, Drăguşanu a precizat – “Sunt foarte fericită. Mereu m-am rugat la Dumnezeu pentru linişte şi împăcare sufletească. Şi repet, am simţit că urmează să trăiesc cea mai frumoasă poveste din viaţa mea”.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>