class="single single-post postid-57346 single-format-standard">

Neti Sandu ne prezinta horoscopul acestei zile.

neti sandu horoscop protv

Poate pentru ca o să ne deranjeze serios nişte lucruri si o să vrem, în sfârşit, să scăpăm de ele. Vibraţia zilei este 7 şi n-avem voie să luăm decizii după ureche.

HOROSCOP 16 AUGUST 2019 LEU

O să onoraţi invitaţia la un eveniment care o să vă pună în valoare şi o să va alegeţi cu un plus de prestigiu şi popularitate. O să primiţi ajutor din mai multe direcţii, poate recuperaţi şi banii pe care-i aşteptaţi de un timp şi scăpaţi de o serie de griji care vă creau insomnii.

HOROSCOP 16 AUGUST 2019 FECIOARĂ

Se poate să vină cineva în vizită, asta dacă nu vă duceţi voi la nunta cuiva, sau la zi de naştere, de botez. Întrevedere cu cineva care v-a făcut nişte promisiuni şi pe care o să ţineţi neapărat să le respecte, ca să puteţi păstra relaţia, de afaceri, de prietenie, de ce-o fi.

HOROSCOP 16 AUGUST 2019 BALANŢĂ

O persoană de care vă e dor anunţa o vizită şi poate o să fiţi împreună de aici încolo, că n-a fost deloc bine cât aţi stat departe unul de celălalt. O să primiţi un accept, luaţi cu împrumut nişte bani, de la banca se pare şi o să plecaţi în vacanţă, sau e un eveniment important care o să vă reţină acasă.

Citeste mai departe pe: www.stirileprotv.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>