class="single single-post postid-14167 single-format-standard">

Nico: «N-am bani să-mi iau casă în Bucureşti»

5

Viaţa de artist nu este întotdeauna roz. Deşi una dintre cele mai apreciate soliste ale României, Nico duce o viaţă modestă în Ploieşti, oraşul natal. Ea şi soţul, Laurenţiu, locuiesc într-o casă de la 1920, pe care au renovat-o abia acum câţiva ani.

De ani buni, Nico (43 de ani) face naveta Ploieşti – Bucureşti. Dacă are vreun spectacol în Capitală sau dacă este invitată la vreo emisiune tv, Nico călătoreşte zeci de kilometri. Întrebată de ce după atâţia ani de carieră nu s-a mutat la Bucureşti, solista răspunde simplu: „Nu am bani să-mi iau o casă în Capitală”.

În 2003, şi-a făcut un studio muzical acasă, unde lucrează împreună cu soţul ei, Laurenţiu

Astfel, de când s-a căsătorit cu Laurenţiu, artista locuieşte în Ploieşti, într-o căsuţă veche, modestă, pe care a renovat-o recent. „E din 1920. Nu are etaj, dar am trei dormitoare, un living, un dresing, un studio muzical pe care l-am făcut în 2003 şi două băi”, a mărturisit Nico, pentru Click! Solista s-a obişnuit cu drumurile Ploieşti-Bucureşti şi vede şi partea plină a paharului: „La noi se circulă mai bine. Până în Capitală fac doar 40 de minute. Câteodată îmi ia mai mult să ies din Bucureşti, e foarte aglomerat”.

Face des naveta Bucureşti-Ploieşti

La căsuţa lor din Ploieşti, Nico şi Laurenţiu se gospodăresc foarte bine. Au plantat în grădină cireşi, au şi un măr, dar şi legume. Şi o groază de animăluţe: „În curte avem trei pisici şi un căţeluş, iar în casă două căţeluşe şi o pisică”. De când fata ei, Alexandra Matei, este studentă la Drept, la Bucureşti, Nico locuieşte în casa din Ploieşti doar cu soţul ei.

foto:click.ro

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>