class="single single-post postid-6949 single-format-standard">

O aeronavă a companiei Tarom a ieşit de pe pista aeroportului din Iaşi la aterizare

tar

O aeronavă aparţinând companiei Tarom a ieşit de pe pista aeroportului din Iaşi, sâmbătă seară, la aterizare, însă a fost redresată în ultimul moment de către piloţi, incidentul fiind anchetat de autorităţile aeronautice.

Aeronava care venea de la Bucureşti a avut probleme la aterizarea pe aeroportul din Iaşi, aparatul de zbor ieşind de pe pistă, dar a fost însă redresat de către piloţi în ultimul moment.

“A fost un mic incident la aterizare. Aeronava a ieşit de pe pistă în partea stângă, dar a revenit pe calea de rulare. Nu a mai fost nevoie de intervenţia maşinilor de intervenţie. Pasagerii au coborât în condiţii de siguranţă”, a declarat, duminică, directorul aeroportului din Iaşi, Marius Bodea.

El a afirmat că nu se cunosc cauzele incidentului.

Marius Bodea a mai spus că în momentul aterizării aeronavei, pista era umedă, însă nu crede că aceasta ar fi pus probleme.

Incidentul a fost raportat Centrului de investigaţii şi analiză pentru siguranţa Aviaţiei Civile din cadrul Ministerului Transporturilor, care va declanşa o anchetă în acest caz.

Aeronava implicată în incident a plecat, duminică dimineaţă, spre Bucureşti, fără pasageri.

Cursa Iaşi-Bucureşti, programată în cursul dimineţii, a fost operată de o altă aeronavă, trimisă de compania Tarom.

www.mediafax.ro

Related posts:

  1. Lucian spune:

    nu e prima data cand anul acesta Tarom da gres la Iasi….cred ca anul trecut a mai lovit o barza si a facut ditamai gauroiul in avion .In avion se afla formatia Dinamo si buzdugan de la radio Zu. Va amintiti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>