class="single single-post postid-56553 single-format-standard">

O crimă feroce a avut loc în comuna Hoceni, o familie a fost masacrată cu toporul, după o ceartă în familie

img

O crimă feroce a avut loc la Vaslui, în comuna Hoceni, la faţa locului fiind în acest moment poliţiştii criminalişti. Un bărbat venit în vizită la iubita sa a pus mâna pe un topor, după o ceartă în familie, l-a ucis pe tatăl femeii, apoi a atacat-o şi pe iubita sa cu toporul.

 O crimă a fost anunţată la 112, în localitatea Barbosi, comuna Hoceni. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii criminalişti, iar din primele informaţii se pare că autorul crimei ar fi un barbat din Piatra Neamt, venit in localitate la casa parinteasca a concubinei sale.

Pe fondul unui conflict spontan izbucnit in familie, barbatul ar fi pus mana pe un topor, lovindu-l pe tatal femeii, omorandu-l. Dupa aceea a lovit-o cu toporul si pe concubina sa, pe care a ranit-o grav. Femeia a fost transportata la Spital, in stare critica.

Citeste mai departe pe: www.observator.tv

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>