class="single single-post postid-45636 single-format-standard">

O echipã din liga a II-a ar putea juca pe Stadionul Municipal

DSC_139f6

Stadionul Municipal ar putea gãzdui, din nou, meciuri din esaloanele superioare ale fotbalului românesc. Promovatã în liga a II-a, Stiinta Miroslava nu poate juca pe terenul din localitate din cauzã cã nu e omologat. Varianta stadionului din Iasi a cãzut si ea dupã ce administratorul arenei le-a spus celor din Miroslava cã pe “Emil Alexandrescu” nu se pot juca meciuri cu 48 de ore înainte si dupã partidele echipei CSMS Iasi. Oficialii divizionarei secunde mai au acum douã variante, Municipalul din Vaslui si stadionul “Ceahlãul” din Piatra Neamt.

Stadionul “Stiinta” din comuna Miroslava este unul dintre cele mai moderne stadioane comunale din tarã. Arena este dotatã cu vestiare pentru gazde, oaspeti si arbitrii, dusuritoaletãbãnci de rezervã, tribunã, targã, teren de antrenament, iar suprafata de joc este una dintre cele mai bune.

Citeste mai departe pe: www.vremeanoua.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>