class="single single-post postid-55743 single-format-standard">

O familie din orașul Murgeni a blocat un trotuar întreg din centrul localității cu grătare sfârâind și cu mese de pe care serveau invitații la petrecere.

drum-bloca-gratare-vaslui

O familie din orașul vasluian Murgeni a blocat, miercuri, un trotuar întreg din centrul localității cu grătare sfârâind și cu mese de pe care serveau invitații la petrecere. Poliția Locală l-a amendat pe organizatorul evenimentului cu suma de 200 de lei, însă fără ca distracția se le fie întreruptă.

Bucuroși că au reușit să cumpere o locuință, membrii unei familii au întins masă mare chiar în fața casei, fără a ține cont că blochează circualația pietonilor prin zonă, nevoiți să meargă pe șosea. Fumul de la grătare și muzica i-a „ademenit” și pe polițiștii locali care l-au amendat pe unul dintre organizatorii petrecerii cu suma de 200 de lei.
În ciuda sancțiunii primite, petrecăreții nu și-au luat grătarele și mesele de pe trotuar, aceștia continuându-și distracția.

Citeste mai departe pe: www.libertatea.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>