class="single single-post postid-56318 single-format-standard">

O femeie de 54 de ani din Laza s-a spânzurat într-o magazie a locuinței, după ce avut mai multe tentative de suicid eșuate în ultimii ani.

26653177_730666003793366_1399648176_o

O femeie de 54 de ani s-a spânzurat într-o magazie a locuinței conjugale din localitatea Laza, după ce avut mai multe tentative de suicid eșuate în ultimii ani. Cel care a găsit-o pe vasluiancă atârnată în ștreang a fost chiar soțul acesteia, care a cerut ajutor la numărul de urgență 112.

„Conform procedurilor, s-au efectuat manevrele specifice de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, fără a exista suspiciuni cu privire la cauza morții”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Potrivit unor surse judiciare, femeia era cunoscută cu probleme psihice și ar fi avut mai multe tentative de suicid în trecut. De altfel, în urmă cu câțiva ani a fost salvată de pompieri după ce s-a aruncat într-o fântână.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>