class="single single-post postid-57013 single-format-standard">

O femeie de 64 de ani din Vaslui a făcut infarct, după ce un escroc a anunțat-o prin telefon că nepotul ei a făcut un accident și trebuie să plătească 20.000 de lei.

metoda-accidentul

Marți seara, femeia, care locuiește în comuna Deleni, a primit un telefon de la un escroc care folosea metoda „accidentul”. De la celălalt capăt al firului, un bărbat a anunțat-o că nepotul ei a avut accident și că a suferit răni grave la cap și la picioare, conform observator.tv. Mai apoi, un alt bărbat necunoscut a sunat-o pe vasluiancă, s-a dat drept medic și i-a cerut suma de 20.000 de lei pentru operație. Femeia a făcut infarct după ce s-a speriat teribil. Soțul ei a sunat la 112, iar o ambulanță s-a deplasat la fața locului. Din păcate, medicii nu au reușit să o salveze.

În aceeași seară, escrocii care folosesc metoda „accidentul” au sunat la o altă bătrână din localitatea Deleni. Femeia se afla în casă cu o rudă care și-a dat seama că este vorba despre o înșelăciune.

Citeste mai departe pe: www.libertatea.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>