class="single single-post postid-52751 single-format-standard">

O fetiță de opt ani a fost rănită pe ”celebra” trecere de pietoni din cartierul 13 Decembrie din municipiul Vaslui

accident_vaslui8-600x330

O fetiță de opt ani a fost rănită pe ”celebra” trecere de pietoni din cartierul 13 Decembrie din municipiul Vaslui, aceeași pe care, în ultimii ani, au avut loc mai multe accidente, unele cu consecințe grave, chiar cu pierderea de vieți omenești. Șoferul și-a recunoscut vina și a spus polițiștilor că victima a traversat strada în fugă.

De această dată, este vorba despre o fată de doar opt ani, care a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un bărbat de 50 de ani, din Solești, care se ducea spre casă. În urma accidentului, copila a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale. Intersecția în care a fost rănită copila de opt ani a mai ”făcut” victime și în trecut. Tot pe aceeași trecere de pietoni a fost accidentat mortal un bătrân, iar în preajma acesteia un băiețel a fost grav rănit.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>