class="single single-post postid-56533 single-format-standard">

O pacienta in stare de ebrietate din comuna Pribesti a batut o asistenta de la Spitalul Județean din Vaslui.

Curs-del-agitatagressiu-professionals-Coiba_1993610903_52817837_766x518

O femeie aflată în stare de ebrietate a fost luată de la un bar din comuna vasluiană Pribești, unde făcuse scandal, și dusă la Spitalul Județean din Vaslui.

O asistentă  care încercat să o calmeze a fost păruita, și a fost nevoie de intervenția celor de la firma de pază, fiindcă medicii și asistentele nu o puteau calma.

„Femeia era în stare de ebrietate. A vorbit vulgar, le-a tras de păr, apoi a încercat să le lovească. Este vorba despre o pacientă care vine mereu la Urgențe, din cauza problemelor pe care le are. Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva. Chiar și mie mi s-a întâmplat să fiu bătută de pacienți aflati în stare de ebrietate. Vin băuți, dau cu palma, dau cu pumnul, noi nu putem decât să-i ajutãm, pentru cã de asta sunt aduși aici”, a declarat o colegă a infirmierei bãtute.

Citeste mai departe pe: www.libertatea.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>