class="single single-post postid-54533 single-format-standard">

O premieră pentru judeţul Vaslui! Tomograful din Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui va avea linie de gardă

101686-1-a-3_XL

Consiliul Judeţean a aprobat înfiinţarea unei linii de gardă la domiciliu pentru Compartimentul computer tomograf (CT) * compartimentul face parte din Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală a Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Înfiinţarea liniei de gardă la domiciliu este motivată de faptul că pe fondul unei adresabilităţi mari, este necesară înfiinţarea unei gărzi la domiciliu, pentru compartimentul CT care ar mai degreva activitatea din linia de garda de radiologie şi imagistică medicală.

În garda la domiciliu vor fi cooptaţi şi medici din afara unităţii confirmaţi în specialitatea radiologie şi imagistică şi care au competente în CT.

Pentru activitatea de radiologie şi imagistică medicală, pe lângă activitatea curentă, este organizată linie de gardă care se asigură cu cei doi medici încadraţi cu norma întreagă şi de către alţi doi medici care au încheiate contracte cu timp parţial strict pentru activitatea din linia de gardă.

Pe lângă activitatea de radiologie şi imagistică, care se efectuează atât pentru pacienţii internaţi cât şi pentru pacienţii din ambulatoriul integrat, se mai efectuează şi se interpretează un număr mare de tomografii computerizate atât pentru locuitorii oraşului Vaslui, cât şi pentru cei din împrejurimi, din municipiul Huşi şi oraşul Negreşti.

Citeste mai de parte pe: www.ziarulevenimentul.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>