class="single single-post postid-14464 single-format-standard">

Oana Zavoranu a ajuns la spital cu gura si mainile inclestate.

oana_zavoranu_9_16866300_95626000_30844700

Surse medicale ne-au marturisit ca Oana a ajuns la spital cu gura si mainile inclestate si ca vedetei i s-au administrat mai multe perfuzii pentru a-si reveni. De asemenea, se pare ca, din lipsa de calciu, Oana isi pierde podoaba capilara.

Oana a ajuns zilele trecute la spital intr-o stare deplorabila
A incercat sa se sinucida in luna decembrie a anului trecut, iar miercuri, Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital. Desi apropiatii s-au speriat ingrozitor crezand ca fosta sotie a lui Pepe a incercat din nou sa isi puna capat zilelor, se pare ca motivul pentru care aceasta a lesinat este, de fapt, doar o cadere de calciu.
Oana a ajuns pentru a doua oara la spital in ultimele patru luni
Surse medicale din cadrul spitalului Floreasca ne-au marturisit ca Oana a luat pastile, insa analizele au relevat faptul ca nu in corp nu se afla o cantitate de substante medicamentoase peste limita admisa. In schimb, Zavoranu a ajuns la spital intr-o stare deplorabila.
Razvana chemat speriat salvarea, atunci cand a gasit-o pe Oana lesinata
Tremura toata, se chinuia sa vorbeasca, insa nu reusea pentru ca avea gura inclestata, iar degetele de la maini si de la picioare erau si ele inclestate. “Era teapana, chircita si nu putea sa vorbeasca”, ne-au spus surse medicale.

Pentru a-si reveni cat mai repede, brunetei i s-au administrat mai multe perfuzii cu doze “soc” de calciu si multe alte vitamine si abia dupa o ora de tratament a inceput sa-si revina.

Problemele de sanatate au tinut-o pe Oana departe de “sticla” in ultima vreme
Desi ar fi trebuit sa ramana inca 24 de ore sub supraveghere in spital, Oana Zavoranu a cerut sa fie lasata sa plece acasa, motivand ca nu are suficiente conditii, dar si faptul ca orice persoana din spital ar putea intra in rezerva, i-ar putea face fotografii, pe care le-ar da apoi presei.

Medicul care a tratat-o s-a lasat convins intr-un sfarsit, iar Oana a fost condusa pana la masina cu ajutorul unui carucior cu rotile.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>