class="single single-post postid-55221 single-format-standard">

Opt fraţi ţinuţi în frig, nespălaţi şi fără mâncare. Mama se apără: “N-a murit niciunul!

img

Opt fraţi au fost ţinuţi în frig, nespălaţi şi fără mâncare, în Vaslui. Mama copiilor se apără şi spune senină: “N-a murit niciunul!”. Cel mai mic dintre copii e un bebeluş de doar două luni.

Copiii, cu vârste cuprinse între două luni și 15 ani, împărțeau cu părinții o singură cameră într-o casă insalubră, cu pământ pe jos și cu ferestre prin care șuieră vântul, de la marginea comunei Slobozia, în Vaslui.

Autoritățile locale au decis să îi ia pe toți opt de lângă părinți, din cauza condițiilor în care erau crescuți, scrie Libertatea. Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui susțin că frații erau murdari, flămânzi, dezbrăcați, iar singurul lucru de care nu duceau lipsă era bătaia.

Potrivit acestora, de abuz nu a scăpat nici măcar bebelușul de două luni, pe care l-au găsit cu vânătăi pe corp. “În timpul vizitei, mama s-a purtat agresiv cu sugarul: l-a zdruncinat, l-a aruncat pe pat, îl ținea ca pe un obiect în brațe, punându-i viața în pericol.”, susțin reprezentanții DGASPC Vaslui.

sursa:libertatea.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>