Orasele care organizeaza „Targ de Craciun” in 2019 au inceput pregatirile

0
(0)

Oradea

Oficialii din Oradea deja au demarat pregatirile necesare pentru un Targ de Craciun care se doreste a fi organizat ca la carte. Targul de Craciun din Oradea atrage an de an mii de turisti!

=Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea, organizează în perioada 29 noiembrie – 26 decembrie 2019 o nouă ediţie a Târgului de Crăciun Oradea. 

Se cauta producători de bunătăţi tradiţionale, dulciuri sau alte specialităţi, meşteri populari, artizani de suveniruri şi articole specifice sărbătorilor de iarnă, care să ni se alăture în Piaţa Unirii în perioada 29.11 – 26.12.2019. 

Cluj

Si cei din Cluj au inceput sa se pregateasca. Mai este o lună până la așteptatul Târg de Crăciun, ce dă startul sărbătorilor de iarnă clujene de anul acesta. În 22 noiembrie, Târgul de Crăciun din Cluj Napoca își deschide porțile și ne invită în Piața Unirii să petrecem cu toții împreună. Luminile, aromele, muzica și bucuria vor pregăti orașul pentru cel mai frumos sezon.

Anul trecut Targul de Craciun din Cluj a fost in top 10 cele mai frumoase Targuri de Craciun din Europa

Sibiu

Targul de Craciun de la Sibiu va fi la editia cu nr 13. Un oras cu traditie in domeniul acesta. Oras cu cel mai spectaculos Targ de Craciun din tara.

La Sibiu Targul de Craciun va incepe cel mai devreme, inca de pe 15 noiembrie si se va tine in Piata Mare unde va avea program de luni pana duminica de la 10 la 22.

Vaslui

La noi nu se aude nimic de nici-un Targ de Craciun. Au inceput acum 2 ani si au incercat sa faca o prima editie cu doar 7-8 casute dar nu a reusit. Vanzatorii de la casute aveau lucruri ce nu au legatura cu un astfel de targ si dupa ora 18 nu mai vedeai deschis nicaieri la nici-o casuta..

Lipsa de experienta in a organiza un astfel de targ si-a spus cuvantul… Sa mai spere Vasluienii anul acesta la un Targ de Craciun? slabe sanse…

Sursa: .ebihoreanul.ro | actualdecluj.ro | www.romaniaturistica.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!