class="single single-post postid-53607 single-format-standard">

Orasul Barlad are toate sansele sa ramana fara transport în comun

autobuz-vertrantis4

Tensiunile dintre autoritățile locale și SC Vertrantis SRL Bârlad, firma care asigură serviciul de transport în comun pe raza localității, au escaladat. De pe 7 ianuarie 2019, bârlădenii care obișnuiesc să folosească mijloacele de transport în comun vor trebui să se descurce cum pot, întrucât conducerea Vertrantis a cerut rezilierea contractului cu municipalitatea locală.

Vasile Toniță, reprezentantul firmei de transport, a declarat, pentru Est News, că această gaură imensă în bugetul firmei a fost generată de mai mulți factori, unul dintre aceștia fiind refuzul autorităților locale de a-i achita în ultimul an subvențiile lunare. Suma pe care municipalitatea locală o datorează se apropie de 300.000 de lei, cheltuieli pe care Vertrantis le-a făcut pentru transportul diverselor categorii sociale: pensionari, persoane cu handicap, liceeni etc.

Administratorul Vertrantis spune că prețul mic al biletului de călătorie este un alt factor care a contribuit la destabilizarea economică a firmei. Dacă autoritățile locale nu vor găsi o soluție până pe 7 ianuarie 2019, Bârladul va ajunge într-o situație fără precedent, aceea de a rămâne fără transport în comun.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>