class="single single-post postid-52735 single-format-standard">

Patinoarul barladenilor scos din nou la licitatie, dupa ce la ultima licitatie castigatorul nu a semnat contractul

inaugurare-patinoar-barlad-29

Pe 26 septembrie, consilierii locali barladeni au votat, pentru a doua oara In acest an, un proiect de hotarare ce vizeaza „Inchirierea prin licitatie publica a unui teren de 700 metri patrati apartinand domeniului public al Barladului, In vederea amplasarii unui patinoar a carui activitate va fi administrata de chirias„. Si asta pentru ca, la licitatia desfasurata pe 29 august si la care s-au Inscris patru firme interesate, s-a ajuns la un pret atat de mare, respectiv o chirie de 40.000 de lei, Incat firma desemnata castigatoare a refuzat sa semneze contractul.

Autoritatile locale au publicat anuntul pentru o noua licitatie publica deschisa, ce va avea loc pe 24 octombrie, ora 12.00, la sediul Primariei Barlad. Potrivit acestuia, se pot Inscrie doar persoanele juridice care fac dovada ca sunt autorizate pentru desfasurarea activitatilor specifice (amenajarea de patinoare) si care detin toate avizele si autorizatiile prevazute de legislatia In vigoare.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>