class="single single-post postid-54696 single-format-standard">

Patronul rețelei de restaurante Spartan, care a decis, pe cheltuiala lui, să împânzească țara cu milioane de afișe cu un mesaj simplu: „România vrea autostrăzi”

634128afc2d8c9ea693cb11f56448e512d55c801

Ștefan Mandachi este proprietarul rețelei Spartan și are restaurante în aproape toată țara, inclusiv în Botoșani. Are 450 de angajați. Este sucevean. Trei milioane de afișe și trei milioane de șervețele cu mesajul: ROMÂNIA VREA AUTOSTRĂZI au ajuns în restaurantele sale și fiecare client primește câte un afiș și un șervețel. Face asta din luna septembrie a anului trecut.

Republica l-a întrebat de ce titlul acesta? Ștefan Mandachi răspunde simplu: „Pentru că dacă adunați pe „patronii” din cauza cărora eu nu am un centimetru de autostradă în Moldova rezultă: 4 președinți + 15 prim-miniștri = 19 nesimțiți. Și ca mine sunt mii de „genii” care au construit și capitalizat businessuri enorme, care au trudit o viață, care au născut mici industrii. Dar oamenii ăștia tac. Sper să fiu eu haiducul de serviciu și să răsară mai mulți Robini Hood”.

Nici un centimetru de autostradă nu s-a construit în Moldova. De ce credeți că modernizarea infrastructurii a fost lasata de izbeliște în această zonă?

Eu nu fac parte din nicio organizație și nu cunosc ce vor orașele. Eu subliniez că de la Suceava la București plutește moartea pe șosele. Aș fi solidar cu orice oraș din Moldova, fără nicio ezitare. Sunt alături de Bacău și Iași în totalitate. Dar vreau și la Suceava.

Eu am cele mai multe restaurante în Transilvania. E un coșmar să circuli și acolo. Mai rău te enervezi. Calci 30 minute pe un petec de autostradă apoi reintri în „normal”. De la Pitești la Targu Jiu, la fel, de la Constanța la Vaslui, la fel.

Citeste mai de parte pe: www.republica.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>