class="single single-post postid-56215 single-format-standard">

Pe șantierul noului bazar din municipiul Vaslui se lucrează în ritm alert.

bazar-2-620x330

Pe șantierul noului bazar din municipiul Vaslui se lucrează în ritm alert. După ce în anul trecut proiectul nu s-a înscris în graficul de execuție, iar conducerea Primăriei Vaslui era zilnic printre muncitori, situația din teren s-a schimbat radical. Muncitorii lucrează la Pavilionul Administrativ, unde se toarnă betoane și se montează structurile de fier beton. Pentru acest an, municipalitatea a acordat șapte milioane lei pentru proiect, sumă care ar putea fi suplimentată la cererea constructorului.

Dacă la sfârșitul anului trecut Primăria Vaslui se plângea că realizarea proiectului nu este în grafic, în prezent, pe șantier se lucrează într-un mod alert. Din anul 2018 a rămas necheltuită suma de patru milioane de lei alocată proiectului, iar municipalitatea se așteaptă ca cererea de finanțare din acest an să depășească alocare bugetară aprobată. „Constructorul trebuie să respecte contractul și să finalizeze investiția până în anul viitor. Finanțarea proiectului este asigurată în totalitate de la bugetul local.

Asocierea de firme este formată din SC Vires Construct SRL Cluj-Napoca (lider) și SC Hermanas Rubio Grupo Constructor Herce SLU Spania. Valoarea totală a contractului fără TVA se ridică la 13.451.284 lei.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>