class="single single-post postid-53715 single-format-standard">

Pentru al treilea an consecutiv, Clubul de Ciclism Barlad va imbina sportul cu spiritul caritabil si va organiza activitatea „Mos Craciun pe bicicleta”

154519317891662390d936b601c3c279d9ddfe15cd5245

Pentru al treilea an consecutiv, Clubul de Ciclism Barlad va imbina sportul cu spiritul caritabil si va organiza activitatea „Mos Craciun pe bicicleta”. Sunt invitati sa se alature toti iubitorii de miscare in aer liber, care detin o bicicleta functionala, echipata cu lumini si, de ce nu, impodobita cu ghirlande. Conditia esentiala este ca cei care vor pedala sa vina costumati in Mos Craciun.

„Vom pedala pe traseul Primarie, unde vom opri pentru a face cateva fotografii, – Crolux – Gradina Publica – Foisor, dupa care ne vom intoarce spre Centru. Vom merge la patinoarul artificial din Piata Victoriei, iar aici vom sta mai mult pentru ca vom imparti dulciuri copiilor, vom face poze cu ei si vom petrece cateva momente de voie buna. Ulterior, vom urca iar pe bicicleta si vom pedala pe traseul Centru – Capsa – Confectii – strada General Vasile Milea – Gara – Gura Leului – Cerbul de aur – Bulevardul Republicii – Patinoar”, ne-a spus unul dintre membrii Clubului de Ciclism Barlad.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>