class="single single-post postid-55121 single-format-standard">

Persoanele cu dizabilitati au de stat la cozi mari, si de asteptat cel putin 4, 5 ore pentru biletele de tren gratuite!

thumbnail (3)

De saptamana trecuta au inceput sa se dea biletele de tren gratuite pentru persoanele cu dizabilitati din judetul Vaslui, se arata intr-un anunt pe pagina de facebook.

Cum era de asteptat oamenii au mare nevoie de aceste bilete de tren/microbuz si au sunat in disperare pana au aflat ca se elibereaza de cateva zile si au mers buluc la “Protectia Copiilor”, ca sunt din oras, de la tara sau din alte orase ale judetului toata lumea a venit sa-si ridica biletele. SURPRIZA!! De la prima ora a diminetii coada era de 5 metri si zeci de oameni asteptau la eliberarea documentelor necesare pentru bilete. Dupa care trebuia sa te duci la coada unde primesti bilete pe baza acelei dovezi!

Problema e ca exista un singur ghiseu se oamenii trebuie sa astepte la rand in total in jur de 4, 5 ore la ambele cozi ca sa primeasca acele bilete!

Dupa ce ca oamenii sunt dizabilitati si bolnavi, ori ca vin de la zeci de km distanta mai au de indurat ore intregi de la stat la coada…

 

Astea sunt conditiile la “Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui” si nu ai ce face…

 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>