class="single single-post postid-57023 single-format-standard">

Peste 100 de profesori din Vaslui s-au retras de la examenul de titularizare după ce au văzut subiectele

27titularizare

Subiectele de la examenul de titularizare i-au înspăimîntat teribil pe unii profesori din Vaslui, care au susținut  proba scrisă.

Astfel, la examenul de titularizare în judetul Vaslui, 89 de candidați nu s-au prezentat, iar 127 s-au retras după ce au văzut subiectele, solicitând ca lucrările să nu le fie validate.

Ca să treacă examenul respectiv, profesorul trebuie să obțină nota 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecția de clasă. Cei care obțin note mai mici de 7 pot ocupa un post de suplinitor.

Însă, se pare că examenul a fost atât de dur în acest an, încât 127 de profesori au ales să renunțe la examen, atunci când au văzut subiectele și aproape 100 nu s-au prezentat deloc la examen.

Citeste mai departe pe: www.observator.tv

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>