class="single single-post postid-54104 single-format-standard">

Peste 100 de Vasluieni s-au distrat aseara pe partia de ski/sanius din Bahnari

49914721_2136839206397624_6138457836008505344_n

A fost distractie mare aseara pe partia de ski/sanius de la Bahnari! Parcarea dee masini a fost neincapatare! Zeci de masini au fost parcate pe drum. Peste 100 de oameni s-au distrat pe partia de ski/sanius de la Bahnari.

Oamenii au putut lua sanii gratuit doar pe baza unui buletin, pe langa asta adultii au putut servi o cana cu ceai sau cu vin fiert la cabana!

Aceasta este singura partie “adevarata” din judetul Vaslui. Cand spun partie “adevarata” asta inseamna ca oferi conditii celor care se bucura de zapada, adica: nocturna noaptea, prim ajutor in caz de accidente pe partie, si un loc unde sa te incalzesti. Tot ce este necesar practicarii acestui sport!

Primarul Vasluiului cand a inaugurat partia a promis ca va investi si intr-un teleski care sa ajute copii/adultii sa urce mai usor in varful dealului. A ramas doar la stadiu de promisiune ca de atunci nu s-a mai facut nici-o investitie..

Pacat pentru ca zona este una aproape de oras cu potential in acest domeniu!

Foto:Bahnari Vaslui

 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>