class="single single-post postid-14366 single-format-standard">

Piţurcă, bun de plată! Are de plătit 8.900 de euro pe lună fiului său

5

Veşti bune pentru Vica Blochina! Prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii” a avut numai motive de bucurie: marţi a câştigat o nouă bătălie în instanţă cu cel cu care s-a iubit 16 ani, Victor Piţurcă, şi a sărbătorit şase ani de Antena 2, alături de fiul ei, Edan (6 ani).

Piţurcă este bun de plată! Aşa a sunat decizia magistraţilor de la Curtea de Apel, care au respins olicitarea antrenorului privind suspendarea plăţii pensiei alimentare către fiul său, Edan.

Acum, antrenorul are conturile blocate şi este obligat să-i dea fostei sale amante, Vica Blochina, jumătate din ce va încasa de la FR de Fotbal: câte 100.000 euro în aprilie şi în mai.

Vedeta de la Antena 2 a obţinut în instanţă dreptul de a primi 8.900 euro lunar şi 100.000 euro retroactiv, pensie alimentară pentru fiul ei.

Puştiul Vicăi şi al lui Piţi şi-a făcut debutul în televiziune, cu ocazia unui show special pus la cale de Mihai Morar la ceas aniversar. Edan a fost co-prezentator la emisiunea „Răi da’ buni”, iar mama lui, alături de Andrei Duban, a cântat o melodie a celebrilor Albano şi Romina Power.

foto:click.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>