class="single single-post postid-41019 single-format-standard">

Poliţia Locală din Bârlad are 12 posturi vacante

Politia locala

După mulţi ani în care numărul agenţilor din cadrul Poliţiei Locale Bârlad a rămas neschimbat, în cursul anului 2017 ar putea fi angajaţi încă 12 poliţişti. Mai ales că organigrama prevede un număr de 78 de angajaţi, iar instituţia are în prezent doar 66. Din cele 12 posturi vacante, unul este pentru inspector clasa I (grad profesional debutant), unul pentru inspector clasa I (grad profesional asistent), două pentru inspector clasa I (grad profesional superior), unul pentru poliţist local clasa III (grad profesional asistent), şase sunt pentru poliţişti locali clasa III (grad profesional principal) şi unul pentru poliţist local clasa III (grad profesional superior).
Până când respectivele joburi vacante vor fi efectiv scoase la concurs pentru a fi ocupate, consilierii locali au aprobat iniţiativa directorului executiv al instituţiei, Vasile Rădoi, privind Planul de ocupare a funcţiilor publice din cadrul Poliţiei Locale Bârlad pentru anul 2017. Aşa cum este menţionat în expunerea de motive şi cum s-a votat, pentru anul viitor sunt vacante 12 funcţii publice care trebuie ocupate prin recrutare şi 49 de funcţii publice supuse reorganizării, rezervate promovării în grad, ce vor fi ocupate prin concurs.
Trebuie spus că, deşi consilierii au aprobat proiectul, adică o simplă formalitate, nu înseamnă că vor fi de acord şi cu un eventual proiect de hotărâre privind scoaterea la concurs a celor 12 posturi, întrucât o suplimentare de posturi înseamnă şi o suplimentare de fonduri de la bugetul local pentru a se putea plăti salariile noilor angajaţi, precum şi majorarea lefurilor celorlaţi care vor promova în funcţie.

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>