class="single single-post postid-2418 single-format-standard">

Poliția locală își caută șeful

politia locala vaslui

Primăria Vaslui încearcă și acum să găsească un înlocuitor pentru fostul director al Poliției Locale, Laurențiu Turbatu. După ce Sorin Catană nu s-a înțeles cu reprezentanții Primăriei, iar mandatul temporar al lui Valentin Chistol expiră în curând, pe 20 aprilie va fi organizat un concurs pentru accederea în fruntea Poliției Locale.

Data la care mandatul intermediar al lui Valentin Chistol în funcția de director executiv al Poliției Locale Vaslui expiră este 20 aprilie. Tot atunci, Primăria Vaslui va organiza un concurs pentru ocuparea postului ocupat inițial de Laurențiu Turbatu și pentru care a mai fost luat în calcule și comisarul Sorin Catană. Tot pe 20 aprilie se va organiza concurs și pentru ocuparea postului de director adjunct și pentru completarea a două posturi de șef serviciu, unul în cadrul departamentului de pază și ordine publică și unul pentru departamentul de poliție rutieră.

Primarul Vasile Pavăl a dat asigurări că întreaga activitate a Poliției Locale se va eficientiza și totodată se vor majora și salariile angajaților.

Anunțul Primăriei Vaslui cu privire la organizarea concursului pentru ocuparea postului de director executiv al Poliției Locale:

Primăria municipiului Vaslui, cu sediul în Vaslui, strada Spiru Haret nr. 2, organizează concurs  în data de 20 aprilie 2012, ora 1000 – proba scrisă şi în data de 24 aprilie 2012, ora 1000 – interviul pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere vacante de Director executiv în cadrul Poliţiei Locale Vaslui, cu următoarele condiţii specifice:

- Studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul juridic;

- Studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice (în condiţiile art. 31 alin. (1) din Legea cadru privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice nr. 284/2010);

- Vechime: minim 3 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până la data de 09 aprilie 2012 la sediul Primăriei municipiului Vaslui, etaj 2, camera 202, orele 1200-1600.

Bibliografia stabilită pentru concurs poate fi obţinută de la Serviciul Resurse Umane în momentul depunerii dosarului.

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic între orele 1200-1600 la Serviciul Resurse Umane, Organizare, Tehnologia Informaţiei, camera 202 sau la telefon 0235.310.999 interior 161.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>