Polițiștii au organizat în cursul nopții de 14/15 un filtru rutier la intrarea în municipiul Vaslui.

5
(1)

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Vaslui și Biroului Rutier Vaslui, au organizat în cursul nopții de 14/15.01.2020 un filtru rutier la intrarea în municipiul Vaslui. Aceștia au identificat și oprit în trafic, pe strada Călugăreni din municipiul Vaslui, un autoturism înmatriculat  în județul Iași, în care se afla, în calitate de pasager, un bărbat de 22 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de abuz de încredere, furturi de autoturisme și înșelăciune, fapte care ar fi fost comise pe raza mai multor județe.  

Întrucât pe numele tânărului fusese emis un mandat de aducere, acesta a fost condus pentru cercetări la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, iar autoturismul a fost indisponibilizat pentru stabilirea situației juridice. 

          Totodată, au fost anunțate organele de cercetare penală din cadrul Serviciul Investigații Criminale Brașov  cu privire la identificarea și punerea în executare a mandatului de aducere, persoana bănuită fiind predată acestora, în vederea continuării cercetărilor. 

           La această acțiune, polițiștii au beneficiat și de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale se arata intr-un comunicat de presa

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!