Politistii din Huși au reținut un bărbat din Oltenești, ,sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie

2
(1)

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși din cadrul Poliției Municipiului Huși au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Oltenești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie, încălcarea oricăreia dintre măsurile prevăzute şi dispuse prin ordinul de protecţie, violare de domiciliu și amenințare.

     În data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un  bărbat în vârstă de 44 de ani, din Vinețești, comuna Oltenești, încalcă măsurile ordinului de protecție emis împotriva sa, pătrunzând fără drept în locuința socrului său, unde și-a agresat soția și fiul.  

     Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 24 iunie a.c., față de persoana bănuită de comiterea faptelor sesizate, Judecătoria Huși a emis un ordin de protecție. În ziua de 29 iunie a.c., bărbatul a încălcat prevederile ordinului de protecție, întrucât s-a deplasat la locuința soției sale și a provocat scandal (deși avea obligația de a nu pătrunde în curtea locuinței comune și să păstreze distanța de 200 de metri față de soția sa). 

     Persoana vătămată s-a văzut nevoită să se deplaseze la domiciliul părinților săi împreună cu fiul în vârstă de 17 ani. La scurt timp, bărbatul de 44 de ani a pătruns fără drept în locuința socrilor săi și a refuzat să o părăsească când i s-a solicitat acest lucru.

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 2 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!