class="single single-post postid-6022 single-format-standard">

Ponta: Programul de dezvoltare a Infrastructurii a fost o afacere de partid

05_ponta_oc_5218df0e0f_83371100

Premierul Victor Ponta a răspuns întrebării adresate de reporterul The Monney Channel, referitoare la continuarea Programului de Dezvoltării, că iniţiativa a fost bună, însă a fost adresată în special clienţilor politici.

“După cum ştiţi PNDI-ul (Programul Naţional de Dezvoltare a  Infrastructurii) a fost o idee bună, pornită însă total greşit de căte fostul ministru al Dezvoltării Regionale, ca pe o afacere de partid. Noul ministru, domnul Helvig, a făcut un audit şi urmează să prezinte cât s-a cheltuit corect şi cât incorect”, a declarat premierul Victor Ponta, cu ocazia vizitei pe şantierul autostrăzii A3.

 

Referitor la stoparea finanţării pentru patru programe europene, premierul ponta a spus că nu sunt oprite: “Am vorbit cu domnul ministru Orban, iar în perioada 5-17 se află în Romania Misiunea de audit, deci în timpul misiunilor de audit nu se întâmplă nimic,” a declarat Ponta.

 

Sursa: money.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>