class="single single-post postid-15577 single-format-standard">

Porumboiu răspunde acuzelor lui Niculae: “Domnul «Securache» nu se opreşte. Nişte bîlbîiţi care dau numai bîlbe”

adrian-porumboiu

Adrian Porumboiu a fost acuzat de Ioan Niculae că face parte din mafia fotbalului românesc alături de Paszkany şi Walter, iar răspunsul său nu a întîrziat să apară.

“Domnul Securache nu se opreşte, nu permit nimănui să vorbească astfel. Să nu mă facă pe mine mafiot pentru că eu nu fac parte din categoria asta. Noi am pierdut două campionate din cauza unor mizerii. Nişte bîlbîiţi care dau numai bîlbe mă atacă pe mine, să nu mă implice pe mine. Mă duc pe locul 4? De unde pînă unde îşi permite acest securist care asculta pe la uşi să vorbească de Porumboiu?”, a tunat finanţatorul Vasluiului.

Tot în această dimineaţă, Niculae i-a acuzat pe 3 oameni importanţi: Trebuia să ne retragem de pe teren după faza penalty-ului şi să-i lăsăm pe Porumboiu, Paszkany şi Walter să se fure între ei. Noi nu facem parte din această mafie”.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>