class="single single-post postid-14721 single-format-standard">

Porumboiu răspunde acuzelor: “Ori e beat, ori nebun, ori cretin!” Cum îl ironizează pe Coman

Adrian_Porumboiu_976c38b9fa

Acuzat de impresarul Florin Manea că l-ar fi ameninţat pe Nicuşor Stanciu pentru a-l convinge să semneze cu Steaua, Adrian Porumboiu a lămurit povestea la Radio GSP.

“Omul care a zis că eu vreau să-l distrug pe Nicuşor Stanciu, ori e beat, ori nebun, ori cretin. Cum să-l distrug? Oameni distruşi sînt cei care fac asemenea afirmaţii. Ca s-o lămurim, vă spun că doar i-am recomandat să se ducă la Steaua, pentru că de acolo ar avea mai mari şanse să ajungă la naţională!

Motivele le ştiţi foarte bine, i-am dat exemplul lui Papp. Am vrut să-i fac un bine. I-am mai recomandat să semneze cu Giovanni Becali, dar iată că atît de ameninţat şi de timorat a fost, că nu m-a ascultat şi a semnat cu Anamaria Prodan! Oferte reale din străinătate nu au existat. Dacă nu-i convine, să rămînă la Vaslui, fiindcă noi nu am luat încă banii pentru el”.

Porumboiu l-a atacat din nou pe Dani Coman, fotbalist aflat în litigiu cu FC Vaslui: “Ar trebui să îi fie ruşine de golul luat la Severin (VIDEO). El e mai degrabă portar de hochei, fiindcă are mîinile scurte şi acolo poarta e mai mică. A crezut că ne poate aranja cu Comisiile lui, unde sînt nişte încrengături de rudenii, de la care mafia adevărată ar trebui să ia lecţii”.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>