class="single single-post postid-6631 single-format-standard">

Porumboiu recunoaşte interesul pentru Martinovici: ”Da, îl vreau pe Novak!”

508170-novak-martinovici-steaua

Martinovici a intrat în conflict cu Reghecampf și ar putea ajunge la Vaslui

Finanţatorul moldovenilor a recunoscut că a discutat cu Becali trecerea sîrbului la Vaslui. Mutarea ar putea prinde contur, Marti certîndu-se cu antrenorul său la Ploieşti.

Novak Martinovici a revenit fundaş dreapta în partida cu Astra, deşi, înaintea startului sezonului, sîrbul a avut o discuţie cu Laurenţiu Reghecampf în care i-a cerut acestuia să nu fie folosit decît stoper.

Chiar dacă a marcat un gol şi a centrat la reuşita de 1-1 a lui Cristi Tănase, Martinovici a greşit decisiv în defensivă. La primul gol al Astrei a fost depăşit de o minge care a ajuns la Morais, iar apoi faza a continuat şi Enache a marcat, pentru ca la golul de 3-2 al Astrei, să-l piardă din marcaj pe Morais.

Inexactităţile sîrbului l-au enervat la culme pe Reghecampf, care a strigat către jucătorul său, reproşîndu-i greşelile. Extrem de nervos, Martinovici a ripostat şi a gesticulat în direcţia băncii de rezerve. După opt minute de la golul lui Morais, el a fost înlocuit.

Drum liber spre Moldova?
Cum Laurenţiu Reghecampf e hotărît să nu mai conteze pe sîrb în viitorul apropiat, Martinovici ar putea ajunge la Vaslui. Gazeta a publicat în exclusivitate informaţia în urmă cu cîteva zile, iar Adrian Porumboiu a confirmat la Contraatac, de la GSPTV, tatonările. “Am avut o discuţie cu Becali în care l-am întrebat dacă ar vrea să-l dea pe Martinovici. Nu e nimic stabilit, că el e descoperit rău în apărare!”, a mărturisit finanţatorul moldovenilor.

28 de partide a jucat Martinovici sezonul trecut pentru Steaua în toate competiţiile, el marcînd şi cinci goluri

“Nu a fost nici un conflict între Martinovici şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Novak a fost schimbat din raţiuni tactice!” (Mihai Stoica, manager Steaua)

Related posts:

Sursa: gsp.ro
  1. Claudiu Bolovan spune:

    Sunt suficienti jucatori buni, cu care, avem mari sanse ca Fc Vaslui sa castege campionatul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>