class="single single-post postid-51566 single-format-standard">

Post vacant de director medical la Spitalul Judetean de Urgentã

spitalul_judetean_vaslui3

Perioada de depunere a dosarelor este 25 iunie – 6 iulie, iar concursul va avea loc în zilele de 16, 17 si 18 iulie. Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui reia procedura pentru ocuparea postului vacant de director medical, post liber, in urma demisiei dr. Lelia Croitoru, in martie 2015, demisie survenitã ca urmare a scandalului arestãrii doctorilor ginecologi judecati in prezent pentru luare de mitã si ale fapte penale. Atunci, in locul sãu a fost numitã dr. Mihaela Moronescu, medic in cadrul sectiei TBC a spitalului, care insã nu a rezistat pe post nici mãcar o jumãtate de an, prezentandu-si demisia din functia de director medical.

La concursul pentru ocuparea postului de director medical al celui mai mare spital din judet se pot inscrie medici confirmati cel putin medici specialisti, cu o vechime de minim 5 ani in specialitatea respectivã, cu cazierul curat si care sã nu aibã implinitã varsta legalã de pensionare. Perioada de depunere a dosarelor pentru participare la concurs este 25 iunie – 6 iulie, proba scrisã urmand sã fie sustinutã pe data de 16 iulie, de la ora 11.00.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>