class="single single-post postid-38957 single-format-standard">

Practică în străinătate pentru elevii de la Procopiu

Liceul Stefan Procopiu Vaslui

Liceul “Ştefan Procopiu” (LSP) Vaslui va implementa, în perioada 1 septembrie 2016 – 31 august 2017, un nou proiect Erasmus^, intitulat “Innovation Competence ans Success for the Future Professionals in the European Context”, prin intermediul căruia 26 de elevi vor beneficia de stagii de practică în străinătate. Obiectivul general este dezvoltarea competenţelor elevilor din învăţământul profesional şi tehnic în vederea asigurării tranziţiei de la şcoală la viaţa activă.
Primul stagiu de practică va avea loc în perioada 6-19 noiembrie, la Dresda (Germania). Vor participa opt elevi de la clasele IX-XI, care vor dobândi noi cunoştinţe practice în domeniile electric/electronică şi automatizări.
Al doilea stagiu se va derula în perioada 15-28 mai 2017, la Wroclaw (Polonia). Alţi zece elevi de clasa a X-a, profilurile mecanică şi industrie textilă, vor acumula cunoştinţe şi abilităţi necesare dezvoltării profesionale.
Al treilea stagiu, la care participă opt elevi de clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a, va avea loc în perioada 10-23 iunie 2017, la Braga (Portugalia), urmând ca beneficiarii să participe la activităţi de proiectare şi realizare practică a circuitelor electrice şi electronice, activităţi de simulare a circuitelor proiectate, măsurare a mărimilor electrice rezultate, verificare şi reglare a parametrilor măsuraţi, identificarea erorilor de funcţionare a circuitelor electrice şi electronice şi remedierea acestora.

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>